Wij gebruiken cookies om uw webervaring continu te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Veelgestelde vragen over vet bevriezen 

Is vetbevriezen niet gevaarlijk en wordt er verder niks beschadigd?  

Cryolipolyse is een van de veiligste manieren om vet te verwijderen, er hoeft niet geprikt of gesneden te worden. De vetcellen zijn overgevoelig voor kou, door de huid af te koelen naar een temperatuur van 8°C bevriezen de vetcellen de andere cellen, de huid en de organen worden niet beschadigd. De Cryo21 is ontwikkeld door een Italiaanse arts die jarenlang heeft getest met dit apparaat. Voor vetbevriezen is geen operatie nodig waardoor de kans op complicaties en de hersteltijd minimaal is.  

Wordt mijn huid slapper als ik een behandeling onderga en de vetcellen weg zijn?  

De huid kan na de behandeling wat slapper aanvoelen maar dit herstelt zich snel. Er wordt elke behandeling een klein laagje vetcellen afgebroken. Tijdens de behandeling wordt, door de koude, collageen aan gemaakt en dit bevordert de elasticiteit van de huid.    

Komen de vetcellen weer terug na cryolipolyse, oftewel vetbevriezing?  

De vetcellen komen niet terug. Tussen je 13de en 18de maak je vetcellen aan. Iedereen heeft weer aanleg op verschillende plekken. Dat is voor elk lichaam anders. Vetcellen kunnen tot 70 keer hun originele grootte bereiken. Als je vetcellen weghaalt dan blijven ze voor altijd weg. Dat is natuurlijk geen reden om gezonde voeding los te laten. Op het moment dat je teveel of ongezond eet zullen de vetcellen op andere plekken in jouw lichaam groeien. Gezond en niet teveel eten blijft belangrijk!  

Werkt vetbevriezing echt?  

Wij hebben zelf de behandeling ondergaan en het resultaat aan den lijve ondervonden. Na één behandeling merk je al verschil. Onderzoek aan de universiteit van Philadelphia wijst uit dat vet bevriezen werkt. Na 12 weken waren de onderzochte personen 4,82 centimeter in omtrek kwijt. Neem zelf een kijkje door op onderstaande button te klikken.

WordPress Theme built by Shufflehound.                                                                                   Wagenweg 8a, 2012ND Haarlem - 06-81428174 - Meer informatie: Contact