Wij gebruiken cookies om uw webervaring continu te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Hoe werkt de Cryo Facelift?

Dat koud douchen en ijsbaden goed zijn voor het metabolisme en de weerstand zijn, is al langer bekend uit onderzoeken van onder andere het AMC. De huid wordt sterker van wisselbaden en koud afdouchen. Dit doet de Cryo Facelift voor het gezicht.

Cryo Facelift activeert de huid

De Cryo Facelift, met de Cryo21, maakt gebruik van koude. Door de huid af te koelen naar 5 tot 10 graden worden de belangrijkste bindweefselcellen geactiveerd, de zogenaamde fybroblasten. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van Collageen en Elastine. Beide eiwitten zorgen voor de soepelheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden neemt het aandeel collageen en elastine af in de lederhuid. Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wordt de huid dikker en strakker.
De gel die wij gebruiken, bij de Cryo Facelift, om de kou te geleiden en de huid te behandelen, bevat actieve bestanddelen en verstevigt de huid extra.

Introductieaanbieding 50% korting

Tot 1 januari 2021 bieden wij de proefbehandeling Cryo Facelift aan met 50% korting, van €100,- voor €50,-. Bij de aanschaf van een kuur van 4 vervolg behandelingen ontvang je nog eens €50 korting. Dat is een totale besparing van €100,-

Boek nu direct een proefbehandeling of stuur een mail of bel 06-81428174 voor een mooie cadeaubon.

Resultaten Cryo Facelift

Na één behandeling is het resultaat meestal al zichtbaar. Door de huid elke week te behandelen verminderen rimpels en krijg je een frisse jeugdige uitstraling. Om een blijvend effect te krijgen is het belangrijk een kuur te volgen tot de huid naar tevredenheid is verbeterd. Dit is meestal na 4 a 6 keer. Daarna kan je volstaan met een behandeling één keer in de 6 weken om het resultaat te behouden.

WordPress Theme built by Shufflehound.                                                                                   Wagenweg 8a, 2012ND Haarlem - 06-81428174 - Meer informatie: Contact