Wij gebruiken cookies om uw webervaring continu te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Door een thermische schok worden de vetcellen “bevroren” en dit zorgt voor de zogenaamde apoptose oftewel celdood. De bevroren vetcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd via de nieren en de urine. De huid koelt af naar een temperatuur van 8 graden Celsius, zonder een koud gevoel. Het lichaam ziet de afgebroken vetcellen als afvalstoffen en voert de dode vetcellen op een natuurlijke wijze af. De vetcellen worden veilig verwijderd, zonder operatie, narcose en zonder hersteltijd. Het apparaat van FabulousFreeze zorgt er bovendien voor dat je geen beurse, blauwe plekken en een stekende huid aan de behandeling over houdt in tegenstelling tot behandelingen waarbij de huid vacuüm gezogen wordt.

FabulousFreeze kiest voor de Cryo21

FabulousFreeze heeft na uitgebreid onderzoek gekozen voor de Cryo21. Met dit apparaat is zowel versteviging als bevriezing mogelijk. De behandeling is handmatig en daarmee kan elk oppervlak behandeld worden. De kop van de machine kan alle contouren op het lichaam volgen. Knieën, armen, billen en onderarmen kunnen behandeld worden.  Door de flexibele, bewegende kop van onze machine, de Cryo21, is de behandeling veilig en zorgt niet voor blauwe plekken of een pijnlijke huid, in tegenstelling tot methodes waarbij de huid vacuüm gezogen wordt. De behandeling duurt 30 minuten. Een gemiddelde kuur bestaat uit 6 behandelingen. De Cryo21 is CE gecertificeerd van Italiaanse makelij. 300 salons in België en Nederland gebruiken de Cryo21 met bewezen resultaat.

De Cryo21 verwijderd vet volgens de nieuwste technieken. Probeer het nu zelf met een proefbehandeling met 50% korting. 

WordPress Theme built by Shufflehound.                                                                                   Wagenweg 8a, 2012ND Haarlem - 06-81428174 - Meer informatie: Contact