Wij gebruiken cookies om uw webervaring continu te verbeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

Waarom vet bevriezen bij Fabulous@40 in Haarlem

Cryolypolise oftewel vet bevriezen is een welkome aanvulling op ons sport- en voedingsprogramma. Vrouwen die bewegen, sporten en op hun voeding letten hebben soms nog behoefte om plaatselijk wat vet te verliezen. Dat is lastig. Als je afvalt is dat soms in het gezicht of op andere plekken waar dit nu juist niet de bedoeling is. Vetbevriezing biedt uitkomst voor het laatste stukje. Er komt geen naald of operatie aan te pas. Dat is wat ons betreft de grens.

Wat is de CryoFacelift?

De Cryo Facelift, met de Cryo21, maakt gebruik van koude. Door de huid af te koelen naar 5 tot 10 graden worden de belangrijkste bindweefselcellen geactiveerd, de zogenaamde fybroblasten. Deze cellen zorgen voor de aanmaak van Collageen en Elastine. Beide eiwitten zorgen voor de soepelheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden neemt het aandeel collageen en elastine af in de lederhuid. Door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren wordt de huid dikker en strakker.
De gel die wij gebruiken, bij de Cryo Facelift, om de kou te geleiden en de huid te behandelen, bevat actieve bestanddelen en verstevigt de huid extra.

 

Cryofacelift met 50% korting

Probeer de CryoFacelift nu uit met 50% korting. Je ziet na de eerste behandeling direct resultaat. Voor optimaal effect adviseren wij een kuur van 4 a 6 keer. Daarna kan je de behandeling om de 6 weken herhalen voor blijvend resultaat.

 

Voor wie is vet bevriezen geschikt?

Vetbevriezen is geschikt voor gezonde mensen met een gezond BMI van maximaal 30. Wij adviseren mensen met een BMI tussen de 25 en de 30 eerst nog wat af te vallen. Dat komt het resultaat ten goede. Bij overgewicht kan je ook bij ons terecht voor een voorbereidende OVV behandeling, Optimale Voorbereiding Vetbevriezing. We geven je advies op het gebied van voeding en bewegen om in 6 weken 4 tot 8 kilo af te vallen.

De meest voorkomende zones zijn de buik, de flanken en de benen. Met de Cryo21 kunnen wij ook vet bevriezen van de kin, de bovenarmen, de knieën en de billen.

 

Vetvriezen is niet geschikt voor:

  • Mensen met obesitas
  • Grote oppervlakten
  • Zwangere vrouwen
  • Mensen met huidaandoeningen of ontstekingen
  • Mensen met aandoeningen in het lyfmestelsel of de nieren
  • Gewichtsverlies

Lees meer over prijzen en procedure proefbehandeling

WordPress Theme built by Shufflehound.                                                                                   Wagenweg 8a, 2012ND Haarlem - 06-81428174 - Meer informatie: Contact